Η ΕΟΠΕ δεν ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Κώστα Χαριτωνίδη
Η ΕΟΠΕ δεν διατίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Χαριτωνίδη για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ανδρών. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από πολύωρη συζήτηση με τον πρόεδρο, Θανάση Μπελιγράτη έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης για οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.
89
Η ΕΟΠΕ δεν διατίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Χαριτωνίδη για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από πολύωρη συζήτηση με τον πρόεδρο, Θανάση Μπελιγράτη έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης για οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.
Το συμβόλαιο του Μακεδόνα τεχνικού έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά από την θύελλα των αντιδράσεων για την αποτυχία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας σε συνδυασμό με την δυσαρέσκεια των διεθνών αθλητών προς το πρόσωπο του ομοσπονδιακού τεχνικού οδήγησαν τις δυο πλευρές στο τέλος της συνεργασίας.
Πρώτος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ της ΕΟΠΕ στη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
» 1.Τη διεξαγωγή τακτικής απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 23-24 Μαρτίου στην Αθήνα.
» 2.Ο Μανώλης Παπαδάκης ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και στο επόμενο συμβούλιο θα καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων.
» Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης ενημέρωσε το ΔΣ πως μετά από πολύωρη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Χαριτωνίδη ο τελευταίος έθεσε τον εαυτό του, την εμπειρία του, τις γνώσεις του και την αγάπη του για το άθλημα στη διάθεση της διοίκησης ΕΟΠΕ για οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι κάνεις αν καταστραφεί το IX σου από πλημμύρα – Πώς θα λάβεις αποζημίωση
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος
- Γαλάτσι: Με εγκαύματα 14χρονος από βεγγαλικά – Πέταξαν ανήλικοι σε προαύλιο Γυμνασίου
- Λαμία: Στα αζήτητα ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός πριν μια εβδομάδα στα ιαματικά των Θερμοπυλών
- Ενίσχυση στα γκαρντ για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε τον Κόρι Τζόσεφ (pic)
- Το Ισραήλ θέλει να εξασφαλίσει ότι περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα φύγουν από τη Γάζα παρά θα επιστρέψουν