«Χέρι – χέρι με τους κουκουλοφόρους ο Β.Πολύδωρας», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΠΑΣΟΚ μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης. «Στο βωμό των ακροδεξιών ψήφων, ο κ. Πολύδωρας πάει χέρι - χέρι με τους κουκουλοφόρους» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Π.Ευθυμίου.
71
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΠΑΣΟΚ μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα.
«Η ελληνική κοινωνία βλέπει εδώ και ένα χρόνο να διαλύεται η Ανώτατη Εκπαίδευση, βλέπει μια αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση στην εκπαιδευτική της πολιτική, που προκαλεί την ένταση, και ταυτόχρονα από την άλλη μεριά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον κ. Πολύδωρα προκαλεί με τη σειρά του την ένταση συνειδητά. Κλιμακώνει την ένταση ως στρατηγική» υπογράμμισε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Πέτρος Ευθυμίου.
«Στο βωμό των ακροδεξιών ψήφων» συνέχισε, «ο κ. Πολύδωρας πάει χέρι – χέρι με τους κουκουλοφόρους». «Είχαμε την κλιμάκωση της απίστευτης συμπεριφοράς σε έγκυρη αθηναϊκή εφημερίδα. Με τη φωτογραφία του κ. Πολύδωρα στην πρώτη σελίδα, υπάρχει η δήλωσή του το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Θα τους πλακώσω με τα ίδια μου τα χέρια».
«Πρόκειται περί υπουργού κυβέρνησης ευρωπαϊκής χώρας και η δήλωση αυτή έγινε προ δύο ημερών. Σήμερα (Δευτέρα) στην ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει παρόμοια δήλωση του κ. Πολύδωρα και αρνήθηκε να την σχολιάσει. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει βαρύτατη ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης, που προκαλεί συνειδητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης» είπε ο κ. Ευθυμίου.
Και συμπλήρωσε: «Είναι στοιχειώδες χρέος της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη, να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, είναι ευθύνη της να είναι ανοιχτά τα πανεπιστήμια, είναι ευθύνη της ο δρόμος που διάλεξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο, που σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν αυτονόητο που θα τον οδηγούσε».
«Μόνο στην Ελλάδα της διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή αυτός ο υπουργός μπορεί να παραμένει στη θέση του και η κυβέρνηση να κάνει διά του εκπροσώπου της τη στρουθοκάμηλο» κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Το Κρεμλίνο λέει ότι το εδαφικό ζήτημα δεν είναι το μόνο που θα καθυστερούσε μια ειρηνευτική συμφωνία
- Ιράν: Απέναντι στις απειλές των ΗΠΑ, ο αρχηγός του στρατού δηλώνει έτοιμος για «συντριπτική απάντηση»
- Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για φάρσα – Έκαναν τηλεφώνημα για βόμβα στο σχολείο τους
- Πλημμύρες στον Έβρο από τις έντονες βροχοπτώσεις – Εγκλωβίστηκαν μαθητές σε σχολείο
- «Εκατοντάδες» ρωσικά drone στην Ουκρανία βρέθηκαν να επικοινωνούν μέσω Starlink – O Έλον Μασκ αναζητά λύσεις
- Η Νάταλι Πόρτμαν προσπαθεί να πουλήσει το πτώμα του Ζακ Γαλιφιανάκη στη μαύρη κωμωδία «The Gallerist»
