Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και Ηρακλή
Ο πρωτοπόρος, αλλά αγωνιστικά «λαβωμένος» Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Ηρακλής θα πρέπει παλέψει σκληρά στην Κυψέλη απέναντι στον αξιόμαχο Πανελλήνιο, στην 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ, η οποία ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο.
26
Το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών θα συνεχιστεί με τη 10η αγωνιστική, η «αυλαία» της οποίας ανοίγει το Σάββατο με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα.
Ο πρωτοπόρος, αλλά αγωνιστικά «λαβωμένος» Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Ηρακλής θα πρέπει παλέψει σκληρά στην Κυψέλη απέναντι στον αξιόμαχο Πανελλήνιο, για να μην έχει βαθμολογικές απώλειες.
Πιο εύκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Ρέντη την ουραγό Ορεστιάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ, για να διατηρήσει την τέταρτη θέση, θα πρέπει να νικήσει τη Λαμία στο κλειστό της Πυλαίας.
Την Κυριακή η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την αρνητική ως τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος, Παγκράτι, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το παιχνίδι ΕΑ Πατρών-Αρης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΟΚ-Λαμία (γήπ. ΠΑΟΚ, 18:00, Αντωνούλης-Αμασιάδης)
Πανελλήνιος-Ηρακλής (γήπ. Πανελληνίου, 19:00, Ρουσάκης-Βουδούρης)
Εθνικός Αλεξ/λης-Παναθηναϊκός (γήπ. Αλεξ/λης, 19:00, Μιχελινάκης-Καραμπαλάσης)
Ολυμπιακός-Ορεστιάδα (γήπ. Ρέντη, 19:00, Τριανταφύλλου-Γεροδόδωρος)
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΕΚ-Παγκράτι (γήπ. Ιωνικού Ν.Φ., 21:00, Δεληκωστίδης-Πανούτσος)
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΕΑ Πατρών-Αρης (γήπ. ΕΑΠ, 20:00, Βαρθαλίτης-Μυλωνάκης, ET3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό
