Η Ορεστιάδα νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ
Η Ορεστιάδα ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Έβρου, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας 3-2 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών. Με τη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι» ισοβαθμούν πλέον με το Παγκράτι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Εθνικός παραμένει δέκατος.
66
Η Ορεστιάδα ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Έβρου, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας 3-2 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Με τη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι» ισοβαθμούν πλέον με το Παγκράτι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Εθνικός παραμένει δέκατος, τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- All-Star Celebrity Game 2026: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε από τον… πάγκο την ομάδα του στη νίκη (vid)
- Εκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη
- Μιχάλης Ιατρόπουλος: Έτοιμος για τον 5ο γάμο του – Η σχέση του με τον τράπερ γιο του
- «Θες να δουλέψεις για μένα;» – Εντυπωσιάστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου ο Γκουαρντιόλα (vid)
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
