Με κέρδη 0,93% πάνω από τις 4.600 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο την Δευτέρα
Πάνω από το «φράγμα» των 4.600 μονάδων σκαρφάλωσε το Χρηματιστήριο την Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε μαζικές αγορές στις μετοχές των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης και κυρίως σε τράπεζες και τηλεπικονωνίες.
27
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε μαζικές αγορές στις μετοχές των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης και κυρίως σε τράπεζες και τηελπικοινωνίες.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,93% στις 4.602,33 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 428,7 εκατ. ευρώ.
Μεγάλα κέρδη παρουσίασαν ΟΤΕ και Cosmote ενόψει της αναδιάρθρωσης του τηλεπικοινωνιακού ομίλου.
Νέο ράλι για την Marfin Popular Bank και την Marfin Financial, καθώς οι επενδυτές βλέπουν περιθώρια περαιτέρω ανόδου.
Μεγάλα κέρδη και για τον ΟΠΑΠ εν αναμονή της ανακοίνωσης μέτρων κατά του παράνομου στοιχηματισμού.
Ο δείκτης FTSE/ASE 20 ενισχύθηκε κατά 1,02%, ενώ ο FTSE/ASE 40 έκλεισε με πτώση 0,03%. Ο FTSE/ASE SMALLCAP 80 έκλεισε με πτώση 1,13%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν στη συνεδρίαση, 90 κινήθηκαν ανοδικά, 161 κινήθηκαν πτωτικά, ενώ η τιμή 132 μετοχών παρέμεινε αμετάβλητη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει τελικούς
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι

