Και άλλον επιθετικό αναζητά ο Παναθηναϊκός, σφίγγει τα λουριά ο Μουνιόθ
Και δεύτερη λύση για την επίθεσή του αναζητά ο Παναθηναϊκός καθώς ο Σάλβα Μπαγέστα έχει μπερδέψει τους «πράσινους» με τις δηλώσεις που δεν σταματά να κάνει τις τελευταίες ημέρες. Ο Βίκτορ Μουνιόθ, από την πλευρά του, αποφάσισε να... σφίξει τα λουριά προκειμένου ο καινούργιος χρόνος να μπει στην Παιανία, καλύτερα από ό,τι φεύγει ο τρέχων.
- Αιχμηρή ανακοίνωση της Θύρας 13
66
Και δεύτερη λύση για την επίθεσή του αναζητά ο Παναθηναϊκός καθώς ο Σάλβα Μπαγέστα έχει μπερδέψει τους «πράσινους» με τις δηλώσεις που δεν σταματά να κάνει τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ισπανός επιθετικός «χτύπησε» ξανά, λέγοντας: «Δεν θα τρελαθώ με την μεταγραφή μου. Είμαι σε εγρήγορση, μελετώ τις πιθανότητες και ήδη έχουμε μιλήσει με αρκετές ομάδες, εκτός της Βιγιαρεάλ.
» Είμαι υπερήφανος που κάποιες μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για εμένα, ωστόσο παραμένω ήρεμος και συνεχίζω τις προπονήσεις».
Ο Σάλβα, επίσης, περιμένει να επιστρέψει από τις διακοπές του ο πρόεδρος της Μάλαγα για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με σχόλια που έκανε ο παίκτης για την απουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας σε μεταγραφική – ουσιαστικά – περίοδο.
Ο Βίκτορ Μουνιόθ, από την πλευρά του, αποφάσισε να… σφίξει τα λουριά προκειμένου ο καινούργιος χρόνος να μπει στην Παιανία, καλύτερα από ό,τι φεύγει ο τρέχων.
Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, να είναι ομοίως ενδεδυμένοι στις αποστολές και να μην μιλούν στο κινητό όταν η ομάδα κάνει δημόσιες εμφανίσεις, παρά μόνο μέσα στο πούλμαν.
Με καθυστέρηση επέστρεψαν από τις διακοπές των Χριστουγέννων οι Μπόβιο και Μπίσκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκέψεις για τιμωρία τους με πρόστιμο.
Διάρκεια μίας ώρας είχε η απογευματινή πρόπονηση του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι μετά το ζέσταμα χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε διάφορες ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ηλίας Κώτσιος, Ιγκορ Μπίστσαν, Βαγγέλης Μάντζιος και Έκι Γκονζάλες ενώ ο Φίλιππος Δάρλας έκανε θεραπεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)









































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442