27

Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις μετοχές εταιρειών της μικρής κεφαλαιοοποίησης.

Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,31% στις 4.330,90 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 105,8 εκατ. ευρώ.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η αγορά βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ότι οι επενδυτές αναμένεται να διατηρήσουν επιφυλακτική στάση στη συνεδρίαση.

«Η σταθεροποίηση της αγοράς είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ο πτωτικός κίνδυνος είναι περιορισμένος» είπε η Egantia Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Στη συνεδρίαση ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, οι μετοχές του Γερμανού (+0,64% στα 19 ευρώ), της ΕΛΤΕΧ (+1,74% στα 8,20 ευρώ), της Μηχανικής (+1,02% στα 3,98 ευρώ), της ΑΕΓΕΚ (+8% σε 0,81 ευρώ), και της Altec (+3,85% σε 1,89 ευρώ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ