Εξηγήσεις Τρεμόπουλου για παράνομη αφισοκόλληση κατά την προεκλογική περίοδο
Στην Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της «Οικολογίας - Αλληλεγγύης», νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη αφισοκόλληση.
38
Στην Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εμφανίστηκε ο επικεφαλής της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης», νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Όπως δήλωσε, κατηγορείται για παράνομη αφισοκόλληση έπειτα από καταγγελία του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο κ. Τρεμόπουλος έκανε λόγο για «εκδικητική ενέργεια που βάζει στόχο οποιονδήποτε κάνει παραδοσιακή αφισοκόλληση» και σχολίασε ότι απειλείται με πρόστιμο από 50 έως 100.000 ευρώ.
Στο πλευρό του κ. Τρεμόπουλου βρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η νομαρχιακή σύμβουλος Βούλα Πατουλίδου και άλλοι εκπρόσωποι παρατάξεων στις πρόσφατες εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνοιξαν τα σύνορα οι οδηγοί φορτηγών στη Σερβία
- Ουκρανία: Ανησυχίες για την πυρηνική ασφάλεια – Ο ΔΟΑΕ συγκαλεί το Συμβούλιο κυβερνητών
- Χρυσός-ασήμι: Απότομο… φρένο στο ράλι
- «Ήταν πολύ σημαντικό»: Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την κωμωδία, τις εξωσωματικές και την υιοθεσία
- «Συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Τσιμίκα»
- Η Κομισιόν καλεί την Ελλάδα να μεταφέρει ορθά στο εθνικό δίκαιο τις διατάξεις για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών