27

Η εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, ανακοίνωσε ότι ουδεμία σχέση έχει και ουδέποτε είχε, κατά την πενηντάχρονη πορεία της, με λαθραία εισαγωγή ζάχαρης.

Αντίθετα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι αποτελεί, με την οργάνωση που διαθέτει, παράγοντα αποτροπής τέτοιων ενεργειών όταν επιχειρούνται από τρίτους.

Η ΕΒΖ επίσης αναφέρει ότι ουδεμία εργασία εκτελωνισμού ή προμήθειας έχει αναθέσει στον αναφερόμενο στα διάφορα δημοσιεύματα εκτελωνιστή (Π.Αναγνωστόπουλο) την περίοδο 2004-2006.

Η ΕΒΖ διευκρινίζει ότι αναθέτει εκτελωνιστικές εργασίες με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρίας και τη διαδικασία διαγωνισμών κλειστών προσφορών και επικύρωση των διαδικασιών από το ΔΣ της εταιρίας, το οποίο ομόφωνα έχει επικυρώσει τις μέχρι σήμερα εισηγήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ