Νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στην Αττική προκηρύσσει ο ΟΑΕΔ
Ευκαιρίες απασχόλησης σε επιχειρήσεις της Αττικής προσφέρει το πρόγραμμα «Νέες Θέσεις Εργασίας» του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Η διάρκεια της επιχορήγησης κυμαίνεται από 18 έως 24 μήνες και το ποσό επιχορήγησης ορίζεται στα 16 ευρώ την ημέρα.
88
Ευκαιρίες απασχόλησης σε επιχειρήσεις της Αττικής προσφέρει το πρόγραμμα «Νέες Θέσεις Εργασίας» του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Οι άνεργοι, ηλικίας 18-60 ετών, οι οποίοι θα απασχοληθούν στις επιχειρήσεις που θα υπαχθούν στο πρόγραμμα, θα επιλεγούν από αρμόδια τριμελή επιτροπή.
Οι επιχειρήσεις, που μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Νέες Θέσεις Εργασίας» είναι οι ιδιωτικές και οι αμιγείς ή μικτές επιχειρήσεις των ΟΤΑ Α και Β βαθμού.
Η διάρκεια της επιχορήγησης ανέρχεται στους 18 μήνες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους 24 μήνες για τις μεγάλες.
Το βασικό ποσό επιχορήγησης ορίζεται στα 16 ευρώ για κάθε μέρα πλήρους απασχόλησης, το οποίο θα προσαυξάνεται σε περιπτώσεις πρόσληψης ατόμων ειδικών κατηγοριών (π.χ. μετανάστες, παλιννοστούντες, πρόσφυγες, μακροχρόνια άνεργοι).
Αυτό ανακοινώθηκε από την Νομαρχία Αθηνών, συντονιστή – φορέα των δράσεων του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου «Απασχόληση στη Νομαρχία Αθηνών», που χρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Γ΄ ΚΠΣ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πώς έχτισε την ηγεμονία της Viocalco ο Νίκος Στασινόπουλος
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ναν
- Αιτωλοακαρνανία: Ο καβγάς και το καρτέρι θανάτου – Φόβοι για βεντέτα μετά το φονικό
- Marseaux: Αποκάλυψε για τι μιλάει το «Χάνομαι»
- Αυστρία: Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε χιονοστιβάδες στις Άλπεις
- Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σάκκαρη στο Australian Open (2-0)
