Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη πρώτου εξαμήνου της Vivendi
Τα κέρδη που κατέγραψε κατά το πρώτο εξάμηνο ο γαλλικός όμιλος τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης Vivendi, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, καθώς αυξήθηκαν κατά 11% σε 1,378 δισεκατομμύρια ευρώ.
27
Τα κέρδη που κατέγραψε κατά το πρώτο εξάμηνο ο γαλλικός όμιλος τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης Vivendi, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών.
Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 11% σε 1,378 δισ. ευρώ, ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν κέρδη 1,253 δισ. ευρώ.
Η υψηλή κερδοφορία επιτεύχθηκε, κυρίως, από την καλή πορεία του τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και από το γεγονός ότι τα έσοδα των συνδρομητικών καναλιών υπερκέρασαν τις ζημιές των τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης πρόσβασης.
Ο όμιλος εκτιμά πως στο σύνολο του 2006 τα καθαρά κέρδη θα ανέλθουν στα 2,6 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός
- ΚΚΕ: Οι φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής δείχνουν το ηθικό μεγαλείο των κομμουνιστών
- Ηράκλειο: Ακυρώθηκε το Καστρινό Καρναβάλι – Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα
- Τσουκαλάς: Έργο Μητσοτάκη η καταβαράθρωση της αγοραστικής δύναμης – Ουραγός η Ελλάδα στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας