Διαβεβαιώσεις Αλογοσκούφη για τα κονδύλια της διπλής ανάπλασης Βοτανικού-Ελαιώνα
Την διαβεβαίωσή του ότι το ποσό των 127 εκατ. ευρώ για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού-Ελαιώνα είναι διασφαλισμένο έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
30
Την διαβεβαίωσή του ότι το ποσό των 127 εκατ. ευρώ για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού-Ελαιώνα είναι διασφαλισμένο έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από τον υπουργό Οικονομίας να βοηθήσει με κονδύλια είτε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είτε από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων να βρεθούν οι πόροι, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι απαλλοτριώσεις των χώρων στις περιοχές του Ελαιώνα και του Βοτανικού ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτοι χώροι πρασίνου και αναψυχής.
Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε τη συνδρομή του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» ώστε να βελτιωθεί και να συμπληρωθεί η μηχανογράφηση του δήμου Αθηναίων.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συμφώνησαν ώστε να γίνει από κοινού η επιλογή κάποιων πλατειών στην Αθήνα προκειμένου να επεκταθεί και σε αυτές το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από το Σύνταγμα για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών ασύρματου Ιντερνέτ υψηλής ταχύτητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Σε διαρροή αερίου αποδίδεται η έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς – Απορρίπτεται η δολιοφθορά
- Γαλλία: Βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για τη σύμβαση τεχνολογικής εταιρείας με σκοπό την παροχή βοήθειας στην ICE στις ΗΠΑ
- Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1-3: Πέρασε από την Φρανκφούρτη και μπήκε στην 6άδα
- «Μήπως πεθαίνω;» – Το προφητικό αστείο της Κάθριν Ο’Χάρα λίγους μήνες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της
- Ανδρουλάκης για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη – Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Νίκολιτς: «Σε καλή κατάσταση εμείς, ο Ολυμπιακός είναι σε φανταστική»
