
Διαβεβαιώσεις Αλογοσκούφη για τα κονδύλια της διπλής ανάπλασης Βοτανικού-Ελαιώνα
Την διαβεβαίωσή του ότι το ποσό των 127 εκατ. ευρώ για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού-Ελαιώνα είναι διασφαλισμένο έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
30
Την διαβεβαίωσή του ότι το ποσό των 127 εκατ. ευρώ για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού-Ελαιώνα είναι διασφαλισμένο έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από τον υπουργό Οικονομίας να βοηθήσει με κονδύλια είτε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είτε από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων να βρεθούν οι πόροι, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι απαλλοτριώσεις των χώρων στις περιοχές του Ελαιώνα και του Βοτανικού ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτοι χώροι πρασίνου και αναψυχής.
Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε τη συνδρομή του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» ώστε να βελτιωθεί και να συμπληρωθεί η μηχανογράφηση του δήμου Αθηναίων.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συμφώνησαν ώστε να γίνει από κοινού η επιλογή κάποιων πλατειών στην Αθήνα προκειμένου να επεκταθεί και σε αυτές το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από το Σύνταγμα για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών ασύρματου Ιντερνέτ υψηλής ταχύτητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών