Ο Αγιαξ κατέκτησε το Super Cup Ολλανδίας με 3-1 επί της Αϊντχόφεν
Ο Αγιαξ πήρε το πρώτο τρόπαιο της νέας περιόδου στην Ολλανδία, καθώς επικράτησε 3-1 της Αϊντχόφεν στον αγώνα για το Super Cup. Η αναμέτρηση έγινε στο Αμστερνταμ παρουσία 35.000 θεατών και τα γκολ των νικητών πέτυχαν Ροσάλες, Περέζ, Σνάιντερ, ενώ για την PSV είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κοκού.
Ο Αγιαξ πήρε το πρώτο τρόπαιο της νέας περιόδου στην Ολλανδία, καθώς επικράτησε 3-1 της Αϊντχόφεν στον αγώνα για το Super Cup. Η αναμέτρηση έγινε στο Αμστερνταμ παρουσία 35.000 θεατών και τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ροσάλες (7), Περέζ (69), Σνάιντερ (82), ενώ για την PSV είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο 36χρονος αρχηγός της, Φιλίπ Κοκού.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.