Λουκέτο στις εταιρείες Γαλαξίας και Αργοναυτική βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης
Στο κλείσιμο των ασφαλιστικών εταιρειών Γαλαξίας ΑΕΓΑ και Αργοναυτική ΑΕΓΑ προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς έκρινε πως δεν έχουν την απαιτούμενη κεφαλαιακή επάρκεια. Σε 12μηνη εξυγίανση τίθεται και η Εγνατία.
88
Στο κλείσιμο των ασφαλιστικών εταιρειών Γαλαξίας ΑΕΓΑ και Αργοναυτική ΑΕΓΑ προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς έκρινε πως δεν έχουν την απαιτούμενη κεφαλαιακή επάρκεια, με συνέπεια να εμφανίζουν πρόβλημα αξιοπιστίας και αφερεγγυότητας, θέτονταςσε κίνδυνο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.
Μετά την ανάκληση της άδειάς τους θα ακολουθήσει η ασφαλιστική εκκαθάριση.
Εξάλλου σε 12μηνη εξυγίανση τίθεται και η Εγνατία, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος στις εταιρείες Οικονομική και Ίντερ Ελλάς.
Τέλος για την εταιρεία ΑΛΛΗΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ αποφασίστηκε να γίνει αποδοχή της πρότασης του Συνεταιρισμού προκειμένου να παύσει να λειτουργεί ως ασφαλιστική εταιρεία και να μετατραπεί η άδεια του από Αλληλοασφαλιστικό Συνεταιρισμό (αντασφαλιστής) σε απλό Συνεταιρισμό.
Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Έκκληση στον Πάπα απευθύνει η μητέρα του παιδιού στο οποίο μεταμοσχεύθηκε κατεστραμμένη καρδιά
- Ετοιμάζει η Ελλάδα αποστολή δυνάμεων στη Γάζα στο πλαίσιο της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης (ISF);
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και την «γκέλα» του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1: Δεν μπορούν τα «πράσινα» παλικάρια να φτάσουν στην τετράδα
- Νετανιάχου: Η συμφωνία των ΗΠΑ με το Ιράν προϋποθέτει διάλυση των υποδομών εμπλουτισμού ουρανίου
- «Το ΥΠΠΟ οφείλει να αποκτήσει άμεσα τις φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200», λέει ο σύλλογος υπαλλήλων του


