
Εξετάζεται η συμμετοχή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα ΚΕΠ
Οι υπουργοί Ευ.Μεϊμαράκης και Πρ.Παυλόπουλος γνωστοποίησαν την Πέμπτη ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, με ζητούμενο τη μεταμόρφωσή τους σε κέντρα ολοκληρωμένων συναλλαγών.
51
Οι Ευ.Μεϊμαράκης και Πρ.Παυλόπουλος γνωστοποίησαν την Πέμπτη ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, με ζητούμενο τη μεταμόρφωσή τους σε κέντρα ολοκληρωμένων συναλλαγών.
Οι υπουργοί Εσωτερικών και Εθνικής Αμυνας συναντήθηκαν την Πέμπη στο Πεντάγωνο, γνωστοποιώντας -πέραν της ενδεχόμενης συμμετοχής του ΥΠΕΘΑ στα ΚΕΠ- πως επεκτείνεται στα στρατιωτικά νοσοκομεία το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπηρεσιών που έχει διαμορφωθεί από την ΕΕ, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού προς όφελος των πολιτών της Ευρώπης.
Η συμμετοχή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπηρεσιών εντάσσεται στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη, την άρση της γραφειοκρατίας και το νοικοκύρεμα στο ευρύτερο δημόσιο τομέα, δήλωσαν.
Ως προς τη συμμετοχή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα ΚΕΠ, ο Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε πως διαθέτοντας την υποδομή θα μεταμορφώσουμε τα ΚΕΠ σε κέντρα ολοκληρωμένων συναλλαγών. Η Η αποκέντρωση, η τόνωση της Αυτοδιοίκησης, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η καλυτέρευση της δημόσιας διοίκησης, αναβαθμίζουν την ποιότητα της δημοκρατίας μας, είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη



