
Κατηγορίες κατά του μοναδικού υπόπτου στην υπόθεση δολοφονίας των κοριτσιών στο Βέλγιο
Κατηγορίες κατά του μοναδικού υπόπτου στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας των δύο κοριτσιών στο Βέλγιο αναμένεται να απαγγείλει η εισαγγελία της Λιέγης, όπως ανέφερε την Παρασκευή η εισαγγελέας Αν Μπουργκινιόν.
31
Κατηγορίες κατά του μοναδικού υπόπτου στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας των δύο κοριτσιών στο Βέλγιο αναμένεται να απαγγείλει η εισαγγελία της Λιέγης, όπως ανέφερε την Παρασκευή η εισαγγελέας Αν Μπουργκινιόν.
Ο μοναδικός ύποπτος είναι ένας άνδρας 38 ετών, ο Μαροκινός Αμπντάλα Άιτ Ουντ, που έχει καταδικασθεί κατά το παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων. Κατοικεί στη συνοικία όπου κατοικούσαν και τα δύο κορίτσια και ήταν παρών στη γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας εξαφανίσθηκαν η Στέισι και η Ναταλί.
Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση ο ύποπτος παρουσιάσθηκε στην Αστυνομία που τον καταζητούσε και ετέθη υπό κράτηση για απαγωγή και κακοποίηση ανηλίκων.
Αλλά μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων των δύο κοριτσιών και τις νεκροψίες που πραγματοποιήθηκαν, οι Αρχές έχουν τις αποδείξεις ότι τα κορίτσια δολοφονήθηκαν και ότι η μία από τις δύο βιάστηκε, γεγονός που εξηγεί την πρόταση της εισαγγελίας.
Ο ύποπτος δεν έχει ανακριθεί μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων των κοριτσιών και σύμφωνα με την εισαγγελέα της Λιέγης θα κληθεί σε ανάκριση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ωστόσο η Αν Μπουργκινιόν παραδέχεται ότι δεν θα υπάρξουν νέα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση μέχρι να πάρει στα χέρια της τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων και των τεστ DNA που έγιναν με βάση στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία.
Τα αποτελέσματα αυτά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα


