Η γενική συνέλευση της Cosmote ενέκρινε μέρισμα 0,65 ευρώ για το 2005
Η γενική συνέλευση των μετοχών της Cosmote ενέκρινε την Παρασκευή την διανομή μερίσματος 0,65 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2005. Το μέρισμα διαμορφώνει απόδοση 3,8% βάσει της τιμής κλεισίματος της Πέμπτης.
27
Η γενική συνέλευση των μετοχών της Cosmote ενέκρινε την Παρασκευή την διανομή μερίσματος 0,65 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2005.
Το μέρισμα διαμορφώνει απόδοση 3,8% βάσει της τιμής κλεισίματος της Πέμπτης στα 17 ευρώ, ενώ από τις 14 Ιουνίου η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα σε μέρισμα.
Η καταβολή του, από την Eurobank, θα διαρκέσει από τις 22 Ιουνίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Στη διάρκεια της συνέλευσης εξελέγη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2009. Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:
Π.Βουρλούμης: Πρόεδρος – Μη εκτελεστικό μέλος
Κ.Αποστολίδης: Αντιπρόεδρος – Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ε.Μαρτιγόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό μέλος
Ι.Βεζανής: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Ε.Δεσπότου μη εκτελεστικό μέλος, Γ.Ιωαννίδης μη εκτελεστικό μέλος, Γ.Μαυράκης μη εκτελεστικό μέλος, Χ.Οικονόμου μη εκτελεστικό μέλος και Ι.Σαραντίτης μη εκτελεστικό μέλος
Μιλώντας στους μετόχους, ο πρόεδρος της εταιρίας Παναγής Βουρλούμης χαρακτήρισε την Cosmote πρότυπο ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, που με τη δυναμική επέκτασή της στη ΝΑ Ευρώπη έχει θέσει τα θεμέλια για να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Βουρλούμης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συμφωνία για την εξαγορά της Γερμανός, κάνοντας λόγο για κίνηση στρατηγικής σημασίας.
Χρονιά-σταθμό για την Cosmote χαρακτήρισε το 2005 ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, προσθέτοντας ότι με τις επενδύσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό, αναδεικνύεται ως ένας από τους ισχυρότερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη ΝΑ Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΒ’)
- Έγκλημα για ερωτική αντιζηλία στο Ηράκλειο: Απολογείται ο 37χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου
- Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ του Ιράν – Νέες διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι στo κέντρο της Αθήνας
- Το πρόγραμμα του Πανιωνίου και της Καλαμάτας μέχρι το φινάλε των play offs της Super League 2
- Σε ποια χώρα του κόσμου κάνουν το περισσότερο σεξ;


