
Ανακριβείς οι διαρροές περί «δοκιμαστικού σωλήνα» λέει ο Γ.Σαλαγκούδης
Ανακριβείς είναι οι διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες επέκρινε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι «είναι κλεισμένος σε δοκιμαστικό σωλήνα», υποστήριξε τη Μ.Πέμπτη ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Γ.Σαλαγκούδης.
27
Ανακριβείς είναι οι διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες επέκρινε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι «είναι κλεισμένος σε δοκιμαστικό σωλήνα», υποστήριξε τη Μ.Πέμπτη ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Γ.Σαλαγκούδης.
«Ισχύουν αυτά που είπα on camera, που ήταν ό,τι ακριβώς είπα στη Διοικούσα (Νομαρχιακή) Επιτροπή της ΝΔ για να διορθώσω αυτά, που διέρρευσαν από τη συνεδρίαση, τα οποία δεν ήταν ακριβή» δήλωσε το πρωί της Μ.Πέμπτης σε δημοσιογράφους.
«Εγώ υπηρετώ 40 χρόνια την παράταξη, επομένως έχω γνώση πάντα του τι λέω και ξέρω και πού τα λέω. Τα είπα στο ανώτερο κομματικό όργανο της περιοχής μας. Κάποιοι θεώρησαν σωστό να τα διαρρεύσουν, όπως ήθελαν» σημείωσε και πρόσθεσε:
«Μίλησα σε μια σύσκεψη της Διοικούσας, που αναφερόταν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη. Δεν ήμουν ο μόνος, όλοι οι βουλευτές τοποθετήθηκαν και σας διαβεβαιώνω ότι στις τοποθετήσεις μου δεν αντέδρασε κανένας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
