
Μέχρι τις 15 Απριλίου η καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες της Ημαθίας
Υπόσχεση στους παραγωγούς του νομού Ημαθίας ότι μέχρι τις 15 Απριλίου θα καταβληθούν όλες οι αποζημιώσεις για τις καλλιέργειές τους, οι οποίες καταστράφηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από την κακοκαιρία, έδωσε από τη Βέροια ο Ευάγγελος Μπασιάκος.
71
Υπόσχεση στους παραγωγούς του νομού Ημαθίας ότι μέχρι τις 15 Απριλίου θα καταβληθούν όλες οι αποζημιώσεις για τις καλλιέργειές τους, οι οποίες καταστράφηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από την κακοκαιρία, έδωσε από τη Βέροια ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Μπασιάκος.
Ο κ. Μπασιάκος επισκέφθηκε την Έδεσσα, ενώ μετά το μεσημέρι συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια υπό την αιγίδα του νομάρχη, Γιάννη Σπάρτση, και τη συμμετοχή και των τεσσάρων βουλευτών του νομού Ημαθίας και όλων των εκπροσώπων των παραγωγών.
Όπως δήλωσε ο νομάρχης Ημαθίας, Γιάννης Σπάρτσης, η σύσκεψη ήταν εποικοδομητική, αφού συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες εκκρεμότητες -από την καλλιέργεια του βαμβακιού μέχρι τη φετινή φρουτοπαραγωγή-, αλλά και μια σειρά από θεσμικά ζητήματα.
Για τα ζητήματα αυτά, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύτηκε να δώσει σύντομα απαντήσεις και στο μέτρο του δυνατού, αλλά και ικανοποιητικές λύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


