
Δεν άντεξαν άλλο τις διακρίσεις στη Σ.Αραβία και αποφάσισαν να γίνουν… άνδρες!
«Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, γίνε ένας από αυτούς» σκέφτηκαν πέντε γυναίκες από τη Σαουδική Αραβία που δεν άντεχαν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στη χώρα τους και υπεβλήθησαν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
31
«Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, γίνε ένας από αυτούς» σκέφτηκαν πέντε γυναίκες από τη Σαουδική Αραβία που δεν άντεχαν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στη χώρα τους και υπεβλήθησαν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Οι πέντε γυναίκες που έπασχαν από «ψυχολογικό κόμπλεξ», το οποίο προκλήθηκε από την κυριαρχία των ανδρών, υπεβλήθησαν σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου στο εξωτερικό στη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, γράφει η εφημερίδα «Αλ Ουατάν».
Στη Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να οδηγούν ή να πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους χωρίς να συνοδεύονται από έναν άνδρα συγγενή.
Οι αρχές οφείλουν να «γεμίσουν» το νομικό κενό που υπάρχει εισάγοντας νόμους κατά των εγχειρήσεων αλλαγής φύλλου, ήταν η αντίδραση ανώτερου κληρικού, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.
Οι περιπτώσεις αλλαγής φύλλου εξετάζονται από τις θρησκευτικές αρχές και ορισμένες φορές και από ψυχολόγους, αλλά όσοι έχουν υποβληθεί στην εγχείρηση αυτή δεν συλλαμβάνονται, δήλωσε από την πλευρά του ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών στην «Αλ Ουατάν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα δεδομένα για την επόμενη ομάδα του Ντιαλό
- «Μάρτυρας» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για την ΝΔ, την ΕΥΠ και την πατρίδα, «μαρτυρά» την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Από τους ναζί μέχρι τα κολαστήρια της ICE: Πότε τα κέντρα κράτησης γίνονται «στρατόπεδα συγκέντρωσης»
- Θέλει τρόπο, όχι κόπο: Απλοί κανόνες που απογειώνουν την άσκηση
- Χανταϊός: Έπιασε στεριά το κρουαζιερόπλοιο Hondius – Σε «σφραγισμένα» οχήματα η μεταφορά των επιβατών
- Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη – Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια


