
Αναγκαστική προσγείωση στο Ελ.Βενιζέλος για αεροσκάφος αρχηγού κράτους
Αναγκαστική προσγείωση στο Ελ.Βενιζέλος πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας αεροσκάφος που παρουσίασε πρόβλημα στο τζάμι του πιλοτηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος μετέφερε αρχηγό κράτους και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Μποτσουάνα.
53
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση στο Ελ.Βενιζέλος το απόγευμα της Δευτέρας από αεροσκάφος που παρουσίασε πρόβλημα στο τζάμι του πιλοτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος μετέφερε αρχηγό κράτους και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Μποτσουάνα Φέστους Μογκάε.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Λούξορ της Αιγύπτου, με προορισμό το Λονδίνο, και πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο εντοπίστηκε ρογμή στο τζάμι του πιλοτηρίου.
Οι πιλότοι επικοινώνησαν με τον πύργο ελέγχου του Ελ.Βενιζέλος και έλαβαν άδεια για αναγκαστική προσγείωση, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.
Το αεροσκάφος θα παραμείνει προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Ηλίας Γκότσης: Δέχτηκα πρόταση να συμμετέχω σε ριάλιτι του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο τον Παυλίδη στον πάγκο
- Τα λόγια ειναι περιττά; Ο Κλέι Τόμπσον απαντά με τέσσερις λέξεις στον χωρισμό του με την Megan Thee Stallion
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Χίος: Συνελήφθη 67χρονη οικιακή βοηθός για την κακοποίηση 82χρονης – Πώς αποκαλύφθηκε
