
Τι προβλέπει η συμφωνία των εργαζομένων με τη διοίκηση της υαλουργίας Γιούλα
Πρακτικό συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων της υαλουργίας Γιούλα υπεγράφη την Παρασκευή στο υπουργείο Απασχόλησης, παρουσία του υφυπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου. Στην εταιρεία θα παραμείνουν οι 80 από τους 181 εργαζόμενους.
27
Πρακτικό συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων της υαλουργίας Γιούλα υπεγράφη την Παρασκευή στο υπουργείο Απασχόλησης, παρουσία του υφυπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Αναλυτικά, η συμφωνία προβλέπει:
1) Από τους 181 εργαζομένους οι 80 εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.
2) Για τους 101 εναπομείναντες στο τέλος του μήνα θα υπάρξει νέα συνάντηση στο υπουργείο για να καταγραφεί κατά περίπτωση κάθε άνεργος όπου θα αντιμετωπισθεί με τον Νόμο 3250 που αφορά στη μερική απασχόληση για πρόσληψη στους Δήμους ή στις Νομαρχίες, καθώς και όσοι είναι σε συνταξιοδότηση να μπουν σε πρόγραμμα πρόωρης συνταξιοδότησης.
3) Επίσης συμφωνήθηκε πέραν της νομίμου αποζημίωσης να λάβουν το εξής ποσό:
* Έως 5 έτη 3.000 ευρώ.
* Από 5 έως 10 έτη 5.000 ευρώ.
* Από 10 έτη και πάνω 8.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Ηλίας Γκότσης: Δέχτηκα πρόταση να συμμετέχω σε ριάλιτι του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο τον Παυλίδη στον πάγκο
- Τα λόγια ειναι περιττά; Ο Κλέι Τόμπσον απαντά με τέσσερις λέξεις στον χωρισμό του με την Megan Thee Stallion
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Χίος: Συνελήφθη 67χρονη οικιακή βοηθός για την κακοποίηση 82χρονης – Πώς αποκαλύφθηκε
