53

Αντιμέτωπη με νέο κύμα ψύχους, ωστόσο ηπιότερο αυτή τη φορά, βρίσκεται η χώρα από το βράδυ της Δευτέρας. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους την Τρίτη και στην Αττική. Βελτίωση από την Τετάρτη και από τα βόρεια της χώρας.

Το κρύο κάνει την εμφάνισή του σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις σημειώνονται στην βόρεια και ανατολική Ελλάδα. Χιονόνερο στις νοτιότερες και παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ στο Αιγαίο πνέουν ισχυροί βορειάδες.

Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα σημειωθούν την Τρίτη και στην Αττική, και κυρίως στα βόρεια και ανατολικά προάστια. Θα πνέουν ισχυροί βοριάδες, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα θα είναι 5 βαθμοί Κελσίου. Βελτίωση από το βράδυ της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι. Η μέγιστη θερμοκρασία στην πόλη 4 βαθμοί Κελσίου.

Τη νύχτα της Τρίτης και τα ξημερώματα της Τετάρτης θα σημειωθεί παγετός.

Χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυροί βοριάδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο, την Τετάρτη. Πάντως, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από το βορρά.

Την Πέμπτη αναμένονται βροχές, αλλά λόγω των νοτίων ανέμων θα ανέβει η θερμοκρασία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ