
Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ οι Κούγιας, Αλφαντάκης και Ραγκούσης
Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παραπέμφθηκαν αυτεπάγγελτα οι δικηγόροι Αλ.Κούγιας, Γ.Αλφαντάκης και Φρ.Ραγκούσης, καθώς σύμφωνα με τον ΔΣΑ επέδειξαν «αναξιοπρεπή συμπεριφορά» στις πολυήμερες τηλεοπτικές αντιδικίες μεταξύ τους.
36
Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παραπέμφθηκαν αυτεπάγγελτα οι δικηγόροι Αλ. Κούγιας, Γ.Αλφαντάκης και Φρ. Ραγκούσης, καθώς σύμφωνα με τον ΔΣΑ επέδειξαν «αναξιοπρεπή συμπεριφορά» στις πολυήμερες τηλεοπτικές αντιδικίες μεταξύ τους.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημ. Παξινός τους καλεί να δώσουν γραπτώς εξηγήσεις μέσα σε πέντε ημέρες. Ως προς την αντιδικία Αλφαντάκη – Κούγια, ο κ. Παξινός θεωρεί ότι με την συμπεριφορά τους σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς έγιναν αμφότεροι αντικείμενα λοιδωρίας και διακωμώδησης εκ μέρους των ΜΜΕ και προκάλεσαν τρώση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος και της Δικαιοσύνης.
Η παραπομπή του Φρ. Ραγκούση αφορά την αντιπαράθεση που είχε σε τηλεοπτικό κανάλι με τον δημοσιογράφο Ν. Κακαουνάκη για το θέμα των καταγγελιών περί απαγωγής και ανάκρισης Πακιστανών.
Ο κ. Ραγκούσης με την συμπεριφορά του έδωσε δικαίωμα να τύχει εξευτελιστικής μεταχείρισης σε πανελλήνια προβολή, προς βλάβη του κύρους και της αξιοπιστίας του δικηγορικού λειτουργήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
