
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που «έσπαγε» τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω Internet
Τρεις Έλληνες, 68, 36 και 34 ετών, φέρονται από την Αστυνομία ως μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος, που εισέβαλε μέσω Internet σε τραπεζικούς λογαριασμούς, κυρίως Βρετανών πολιτών, και έκανε μεταφορές χρημάτων σε τράπεζα της χώρας μας.
27
Τρεις Έλληνες, 68, 36 και 34 ετών, φέρονται από την Αστυνομία ως μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος, που εισέβαλε μέσω Internet σε τραπεζικούς λογαριασμούς, κυρίως Βρετανών πολιτών, και έκανε μεταφορές χρημάτων σε τράπεζα της χώρας μας.
Οι δύο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος αναζητείται.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε απο τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί μία μεταφορά ποσού 3.000 ευρώ απο το λογαριασμό Βρετανού σε λογαριασμό ελληνικής εταιρείας, που έγινε στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά το συνολικό ποσό της απάτης θα πρσδιορισθεί απο την εκκαθάριση των τραπεζικών λογαριασμών των δραστών.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες με τη συνεργασία της Interpol για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
