
Αιματηρή ληστεία στην Καλλιθέα με δύο τραυματίες
Ένοπλη ληστεία με δυο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σημειώθηκε στις 10:25 την Πέμπτη στο κατάστημα Κωτσόβολος, στην Καλλιθέα. Αγνωστος εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού άρπαξε σάκο με χρήματα.
27
Ένοπλη ληστεία με δυο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σημειώθηκε στις 10:25 την Πέμπτη στο κατάστημα Κωτσόβολος, στην Καλλιθέα.
Την ώρα εκείνη χρηματαποστολή της εταιρίας Ερμής παρέδιδε χρήματα στον προϊστάμενο του καταστήματος στο υπόγειο του κτιρίου, όταν ένας άγνωστος εισέβαλε και με την απειλή πιστολιού άρπαξε το σάκο με τα χρήματα.
Ο προϊστάμενος Νικόλαος Τσιριγώτης 35 ετών αντέδρασε και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε μια φορά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.
Φεύγοντας από το κατάστημα, ένας υπάλληλος προσπάθησε να τον αφοπλίσει, αλλά τον πυροβόλησε και αυτόν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι. Στη συνέχεια ο ληστής επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα τύπου Εντούρο που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.
Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο ΝΙΜΙΤΣ, ενώ από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
