
Αυτοπυρπολήθηκε 60χρονος στο κέντρο της Αθήνας
Σοκ προκάλεσε η ενέργεια 60χρονου στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης, καθώς ενώ περπατούσε στην οδό Αριστείδου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, περιλούστηκε με οινόπνευμα και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
27
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο σύζυγος της άτυχης 65χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της, στην περιοχή του Παπάγου.
Ο τραγικός 60χρονος, από την αρχή που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας του θεωρήθηκε ύποπτος από την αστυνομία και αναζητείτο.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Αριστείδου 9, στην πλατεία Κλαυθμώνος, αυτοπυρπολήθηκε και διερχόμενοι ειδοποίησαν εγκαίρως τις Πρώτες Βοήθειες.
Τραυματιοφορείς που έφθασαν στην περιοχή τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη σύζυγός του έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της και χτύπημα από πέτρα στο κεφάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άνω Λιόσια: Διακινούσαν ναρκωτικά σε σπίτι κοντά σε σχολικό συγκρότημα – Συνελήφθησαν δύο γυναίκες
- Ποιες άλλες θρησκείες μιλούν για τον Χριστό και ως τι τον αναγνωρίζουν;
- Το μήνυμα του Γιαμάλ στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα
- Βηθλεέμ: Πού βρίσκεται η γενέτειρα του Ιησού και του Δαβίδ;
- Συνελήφθη άνδρας στα Κύθηρα που διακινούσε αρχαιότητας μέσω διαδικτύου
- ΠΑΣΟΚ: Ο Λαζαρίδης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Ο Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει

