H Safe Company στην Αμερική
H Safe Company στην Αμερική
Η εταιρεία Safe Company, γνωστή για τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, («Safe Sex», «To κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», «Οξυγόνο», «Οικογένεια Καράμπελα», «Η Χορωδία του Χαρίτωνα» κ.λ.π.) ξεκίνησε συνεργασία με την Αμερικάνικη εταιρία διανομής Romar, για την πραγματοποίηση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα.
Η Romar είναι ιδιοκτησίας του ηθοποιού Μπίλι Ζέιν, και συνεργάζεται με 2.500 χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι δύο εταιρίες στοχεύουν, αφενός μεν στην προώθηση της Ελλάδας ως κατάλληλο προορισμό για την πραγματοποίηση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών, κι αφετέρου στην προβολή Ελληνικών παραγωγών στο αμερικάνικό κοινό μέσω του μεγάλου δικτύου διανομής της εταιρείας Romar.
Η πρώτη ταινία που πρόκειται να προβληθεί στις Αμερικάνικες αίθουσες, η οποία έχει αξιολογηθεί ως ταινία εξαιρετικού ενδιαφέροντος, είναι «Η Χορωδία του Χαρίτωνα» του Γρηγόρη Καραντινάκη, που πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.
Ε.Γ.
- Έως τις 6 το πρωί τις Παρασκευής η απεργία των οδηγών ταξί – Πορεία με τα οχήματά τους στο αεροδρόμιο σήμερα
- Καλιφόρνια: Αγνοούνται δέκα σκιέρ που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Κάν’ το σαν pro: Τρία μαθήματα πειθαρχίας από τους αθλητές
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ την Τετάρτη
- Μη μισθωτοί: Έρχονται τα ραβασάκια αυξημένων εισφορών
- Λέσλι Γουέξνερ: Ποιος είναι ο μεγιστάνας της Victoria’s Secret και ποια η σχέση του με τον Τζέφρι Έπσταϊν;

