Κυβερνητικές ευθύνες στο θέμα της γρίπης των πουλερικών βλέπει ο Αλ.Αλαβάνος
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης προκάλεσαν σε μεγάλο βαθμό την κρίση στο θέμα της γρίπης των πουλερικών, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο οποίος επισκέφθηκε πτηνοτροφικές μονάδες στα Μέγαρα. Ο κ. Αλαβάνος ζήτησε ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών.
30
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό την κρίση στο θέμα της γρίπης των πουλερικών, δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο οποίος επισκέφθηκε πτηνοτροφικές μονάδες στα Μέγαρα. Ο κ. Αλαβάνος ζήτησε ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών.
«Η κρίση σε μεγάλο βαθμό δημιουργήθηκε από τους χειρισμούς της κυβέρνησης και αποδεικνύεται καταστροφική για τον δυναμικότερο κλάδο της ζωικής παραγωγής της χώρας, την πτηνοτροφία» σημείωσε και κάλεσε την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις ζημιές και να δράσει σε πολλά επίπεδα.
Ο ίδιος ζήτησε ουσιαστική και υπεύθυνη ενημέρωση της κοινής γνώμης, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα πανικού, καθώς και έκτακτη ενίσχυση του κλάδου, ώστε να παραμείνει βιώσιμος και να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας.
«Υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης και κοινοτικών κονδυλίων, αρκεί να χειριστεί το θέμα με καλύτερο τρόπο από ότι την χαμένη γαλοπούλα» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παραμένει στη φυλακή ο γυμνασιάρχης για τον βιασμό μαθήτριας – Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών
- Νέες μεταστεγάσεις Κ.Ε.Π. σε Άργος και Άρτα, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- HELLO!: Στο Παρίσι με την Celia Kritharioti
- Αναβαθμίζεται κτιριακά το Παλαιό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης
- Η γη της ελιάς: Απιστία και εκδίκηση
- Μπαρτσελόνα: Εκατομμύρια ευρώ «παγωμένα» σε αχρησιμοποίητο αθλητικό εξοπλισμό
