38

Σύντομα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε φιλική συνάντηση που είχε το βράδυ της Δευτέρας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον Τηλέμαχο Χυτήρη.

Κατά πληροφορίες, ο Κ.Σημίτης επικρότησε την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου χαρακτηρίζοντάς την σωστή, ενώ ανέφερε ότι ο Κ.Καραμανλής θα συνεχίσει να ασκεί την ίδια πολιτική, καθώς -όπως είπε- δεν έχει σχέδιο, αλλά δεσμεύσεις.

Η συνάντηση, που έγινε στα βόρεια προάστια, είχε περίπου προαναγγελθεί κατά την εκδήλωση για την επέτειο του 31 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, από την οποία απουσίαζε ο κ. Σημίτης, ο οποίος αναχωρεί την Τετάρτη για τις ΗΠΑ, όπου θα πάρει μέρος στο συνέδριο προσωπικοτήτων που διοργανώνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η συζήτηση ήταν φιλική και αφορούσε τις τρέχουσες εξελίξεις με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την παρουσία του πρωθυπουργού, τη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση, ενώ χαρακτηρίστηκε καταστροφική η πολιτική της ΝΔ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για τη συμμετοχή του στο φόρουμ του Μιλάνου, στο οποίο μετείχε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η συζήτηση περιεστράφη γύρω από θέματα πολιτισμού, για τα οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σύζυγος του Τ.Χυτήρη, Μαρία Φαραντούρη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ