Επιμνημόσυνες δεήσεις στην Κύπρο στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου
Επιμνημόσυνες δεήσεις στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τελέστηκαν την Κυριακή σε όλους τους ναούς στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, 28 χρόνων από το θάνατό του.
43
Επιμνημόσυνες δεήσεις στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τελέστηκαν την Κυριακή σε όλους τους ναούς στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, 28 χρόνων από το θάνατό του.
Το επίσημο μνημόσυνο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Κύκκου, μετά από αρχιερατικό συλλείτουργο. Ακολούθως, εψάλη τρισάγιο στον τάφο του Μακαρίου, στο Θρονί.
Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Λευκωσία Δημήτρης Ράλλης, ο προεδρεύων της Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος, αρχηγοί κομμάτων, άλλοι επίσημοι και εκπρόσωποι σωματείων και οργανώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ακτή Μιαούλη από τον Δήμο Πειραιά
- ΕΛΤΑ: Νέα προσπάθεια εξαπάτησης με SMS και δήθεν αποστολέα – Συστάσεις προς τους πολίτες
- Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Γιάννη Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ – Τι εντόπισαν οι Αρχές
- Αφρικανική σκόνη: Τι να προσέξουν όσοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα
- Λόρα: Τι γνωρίζουν και από πότε οι γερμανικές αρχές για την 16χρονη
- Οι Αθώοι: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο