
Διακήρυξη κατά της οπλοχρησίας υπογράφεται την Πέμπτη στα Ανώγεια της Κρήτης
Διακήρυξη κατά της οπλοχρησίας υπογράφεται το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Για το θέμα ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο Γ.Βουλγαράκης. Στο Μαξίμου και ο Π.Μολυβίατης.
30
Διακήρυξη κατά της οπλοχρησίας πρόκειται να υπογραφεί το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Για το θέμα ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο Γ.Βουλγαράκης. Στο Μαξίμου και ο Π.Μολυβίατης.
Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Δημόσιας Τάξης εκτίμησε ότι με την πρωτοβουλία αυτή θα ξεκινήσει η αντιστροφή ενός φαινομένου που έχει προκαλέσει πολλά δεινά στο παρελθόν.
Για το ίδιο θέμα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ανωγείων διευκρίνισε ότι το έθιμο με τις μπαλωθιές δεν πρόκειται να εξαλειφθεί τελείως, αλλά γίνεται προσπάθεια να προστατευθεί το μυστήριο του γάμου.
Ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον Κ.Καραμανλή για το σύνολο των πρωτοβουλιών του υπουργείου του.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε και ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Πέτρος Μολυβιάτης. Ο υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε δηλώσεις κατά την έξοδό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο
- Δάφνη Καραβοκύρη: Πότε ξεκίνησε η νευρική ανορεξία


