
Διαμαρτυρία κατοίκων της βορειοανατολικής Αττικής για τη δημιουργία ΧΥΤΑ
Κάτοικοι της βορειανατολικής Αττικής, κυρίως από το Γραμματικό και τον Βαρνάβα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής συγκέντρωση στη Ραφήνα, κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού, διαμαρτυρόμενοι για τη δημιουργία ΧΥΤΑ κοντά στην περιοχή τους.
38
Κάτοικοι της βορειανατολικής Αττικής, κυρίως από το Γραμματικό και τον Βαρνάβα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής συγκέντρωση στη Ραφήνα, κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, διαμαρτυρόμενοι για τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων κοντά στην περιοχή τους.
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας ζητώντας επανεξέταση του σχεδιασμού για τη χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Οι κάτοικοι ζητούν να γίνει συνολική μελέτη για την διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και προτείνουν ως καταλληλότερο χώρο για τον ΧΥΤΑ την περιοχή της Βοιωτίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana

