30

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων ΟΑ συναντήθηκε την Παρασκευή η γγ του ΚΚΕ. Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε την αντίθεση του κόμματος στην ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών, σημειώνοντας ότι τίθεται και θέμα ασφάλειας των πτήσεων.

Η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της Τεχνικής Βάσης της Ολυμπιακής και γενικότερα η ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών δεν συνιστά ένα οικονομικό και εργασιακό πρόβλημα μόνο για τους εργαζόμενους σε αυτό τον χώρο, αλλά απειλή και για την ασφάλεια των πτήσεων στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

«Το ΚΚΕ θα θέσει για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα το ζήτημα της Τεχνικής Βάσης και γενικά του κλάδου των αερομεταφορών, που βρίσκονται σε πορεία ιδιωτικοποίησης και ενδεχομένως κλεισίματος» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ