Επαφές Βαληνάκη στην Ευρώπη για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
Διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους ομολόγους του είχε την Τετάρτη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ.Βαληνάκης, ο οποίος επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη εξεύρεσης αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
31
Διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους ομολόγους του είχε την Τετάρτη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ.Βαληνάκης, ο οποίος επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη εξεύρεσης αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Γερμανό ομόλογό του, Κλάους Σάριοτ και τον αναπληρωτή υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λουξεμβούργου, Νικολά Σμιτ.
Στις συναντήσεις του Έλληνα υφυπουργού με τους Ευρωπαίους ομολόγους του συζητήθηκαν κυρίως τα τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα.
Ο κ. Γ. Βαληνάκης θα μεταβεί στη συνέχεια στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου και Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, Χαβιέρ Σολάνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
- ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα – Παραβιάζει βάναυσα προσωπικά δεδομένα
- Ποια ελληνικά προϊόντα ξεχώρισαν στις διεθνείς αγορές [γραφήματα]
- Βιολάντα: Τραντάχτηκε χωριό 5 χιλιόμετρα μακριά – Στο «σημείο μηδέν» της φονικής έκρηξης εστιάζουν οι Αρχές
