Red Bull Racing: Ντεμπούτο στην F1 για τον Tonio Liuzzi
Με στόχο την ανάδειξη ενός νέου ταλέντου, η βρετανική ομάδα αποφάσισε στα επόμενα τρία GP να αγωνιστεί ο T.Liuzzi στην θέση του C.Klien.
Την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της F1 θα πραγματοποιήσει ο Vitantonio Liuzzi με τα χρώματα της Red Bull Racing στο GP του San Marino που θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου. Ο 24χρονος ιταλός πιλότος ανήκει στο δυναμικό της βρετανικής ομάδας από το 2001 και στο παλμαρέ του κατέχει ένα πρωτάθλημα της F3000.
O T.Liuzzi είχε αναλάβει για τα πρώτα τρία GP καθήκοντα δοκιμαστή και αναπληρωτή οδηγού της Red Bull Racing αλλά χάρη στην προαγωγή που έλαβε ως κανονικός πιλότος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του D.Coulthard στα σιρκουί της Ίμολα, της Βαρκελώνης και του Μόντε Κάρλο.
Αν και η ομάδα είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με την απόδοσή του C.Klien στους τρεις πρώτους αγώνες, όπου συγκέντρωσε βαθμούς στην Αυστραλία και την Μαλαισία, αποφασίστηκε ο αυστριακός οδηγός να αντικατασταθεί στους επόμενους τρεις αγώνες από τον πολλά υποσχόμενο T.Liuzzi.
- Ο… δάσκαλος Ρέτσος μαθαίνει ελληνικά στον Τσικίνιο σε ένα απολαυστικό βίντεο
- Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες

