
«Ναι» Παυλόπουλου στην ανέγερση μνημείου Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή
Τη δέσμευσή του για την ανέγερση μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη μνήμη των 200 πατριωτών που εκτελέστηκαν από το καθεστώς της ναζιστικής Κατοχής, εξέφρασε ο Πρ.Παυλόπουλος. Αναστολή της απεργίας πείνας του δημάρχου.
27
Τη δέσμευσή του για την ανέγερση μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη μνήμη των 200 πατριωτών που εκτελέστηκαν από το καθεστώς της ναζιστικής Κατοχής, εξέφρασε την Καθαρά Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «η ανέγερση του μνημείου αποτελεί χρέος της Πολιτείας», προσθέτοντας ότι απομένουν μόνο ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες που θα συζητηθούν μεταξύ του δήμου και της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου.
Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Καισαριανής μαζί με τον δήμαρχο Θανάση Μπαρτσιώκα ανακοίνωσαν ότι θα αναστείλουν την απεργία πείνας, που πραγματοποιούν από την περασμένη Παρασκευή.
Ο δήμος βρίσκεται σε διαμάχη με τη Σκοπευτική Εταιρεία Καισαριανής για το χώρο του Σκοπευτηρίου, καθώς επιθυμεί την ανέγερση μνημείου, ενώ η Εταιρεία επιθυμεί τη διατήρηση του ιστορικού χώρου ως έχει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
- Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό
