
Ένας περίπατος ήταν η αφορμή για τη νέα κόντρα Μπάγεβιτς-Ριβάλντο, Σούρερ
Ένταση υπήρξε για ακόμα μια φορά στις σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με παίκτες του λατινοαμερικάνικου «μπλοκ» του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά μια βόλτα -στην οποία δεν συμμετείχαν οι Ριβάλντο, Σούρερ - ήταν η αφορμή για να ανάψει η... σπίθα.
66
Ένταση υπήρξε για ακόμα μια φορά στις σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με παίκτες του λατινοαμερικάνικου «μπλοκ» του Ολυμπιακού.
Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η μη ανταπόκριση των Ριβάλντο, Σούρερ στο κάλεσμα του Σερβοέλληνα τεχνικού να συμμετέχουν στον περίπατο που είχε προγραμματίσει για την ομάδα το πρωί της Τετάρτης για να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό.
Οι δύο Λατινοαμερικάνοι, συγκάτοικοι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης που είχε καταλύσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή, δεν άνοιξαν την πόρτα τους στο κάλεσμα του φυσιοθεραπευτή και έτσι η βόλτα της ομάδας έγινε χωρίς αυτούς.
Ο Μπάγεβιτς τους επέπληξε για τη συμπεριφορά τους, λέγοντας ότι πρώτα από όλα δεν σεβάστηκαν τους συμπαίκτες τους και εκείνοι του απάντησαν ότι δεν γνώριζαν ότι είχε γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα της αποστολής.
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε τα καθησυχάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τον Μπάγεβιτς την άδεια να βρεθούν οι παίκτες μόνοι τους στα αποδυτήρια και εκεί τους μετέφερε τη συγνώμη των Ριβάλντο, Σούρερ για την απουσία τους από τον περίπατο.
Ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις του Μπάγεβιτς με τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέκκας: Δεν μπορεί να προβλεφθεί πότε θα γίνει μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό
- Το εντυπωσιακό ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας (vids)
- Μακρόν: Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας εμπνέει την Ευρώπη και υλοποιείται στην πράξη
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας