
Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Γιαννάκου με αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
Ικανοποιημένοι από τις κινήσεις του υπουργείου Παιδείας για την επίλυση των προβλημάτων τους εμφανίστηκαν την Τρίτη οι εκπρόσωποι αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που συναντήθηκαν με την υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου και τον υφυπουργό Γιώργο Καλό.
36
Ικανοποιημένοι από τις κινήσεις του υπουργείου Παιδείας για την επίλυση των προβλημάτων τους εμφανίστηκαν την Τρίτη οι εκπρόσωποι αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που συναντήθηκαν με την υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου και τον υφυπουργό Γιώργο Καλό.
Μετά τη συνάντηση η υπουργός τόνισε ότι έχει στηρίξει το θεσμό του αναπληρωτή εκπαιδευτικού έναντι της λογικής της ωρομισθίας. «Υπάρχουν ζητήματα», είπε, «τα οποία εξετάζονται, υπάρχουν άλλα που δεν είναι εφικτά, αλλά η συνεργασία νομίζω παραμένει πολύ καλή και ο διάλογος θεσμικά συνεχίζεται».
Στα λίγα θέματα που παραμένουν εκκρεμή θα υπάρξουν απαντήσεις σε λίγες μέρες, προσέθεσε ο κ. Καλός.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών επισήμανε το θετικό κλίμα στο οποίο έγινε η συνάντηση, τις θετικές απαντήσεις που δόθηκαν σε πολλά ζητήματα, και τόνισε ότι η υπόσχεση πως θα υπάρξει και δεύτερος και τρίτος κύκλος συζητήσεων, ώστε να καταλήξουν όλοι σε κάτι θετικό, είναι πολύ σημαντική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο


