
Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Χαραλαμπίδη εξαιτίας διαφωνίας με το ΑΠΟΕΛ
Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε στη μεταγραφή του Χαραλαμπίδη στην ΑΕΚ. Παρότι οι διαπραγματεύσεις του Ίλια Ιβιτς με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη έβαιναν καλώς, το βράδυ της Πέμπτης οδηγήθηκαν σε «ναύαγιο», όπως ανακοίνωσε ο παράγοντας της «Ένωσης».
66
Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε στη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην ΑΕΚ. Παρότι οι διαπραγματεύσεις του Ίλια Ιβιτς με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη έβαιναν καλώς, το βράδυ της Πέμπτης οδηγήθηκαν σε «ναύαγιο».
Ο Ιβιτς μάλιστα ανακοίνωσε την απόσυρση του ενδιαφέροντος της «Ένωσης» της για τον παίκτη, με τον οποίο είχε ήδη καταλήξει σε συμφωνία.
Κάτι που ανακοινώθηκε μέσω του δικτυακού τόπου του ποδοσφαιριστή, όπου αναφερόταν ότι εκκρεμούσε μόνο η επικύρωση του τρόπου αποπληρωμής των 100.000 λιρών προς τον κυπριακό σύλλογο.
Αποκόλληση του έσω μηνίσκου έχει υποστεί ο Σίμος Κρασσάς και θα ακολουθήσει ειδική αγωγήτις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ευρωπαϊσμός της ΝΔ τελειώνει εκεί όπου ξεκινούν τα σκάνδαλά της
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει μια «γεύση» από τις backstage στιγμές του Maestro
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης


