
Την ήττα από τους Χιτ γνώρισαν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Με τον Σακίλ Ο Νιλ σε μεγάλα κέφια (40 πόντους, 12 ριμπάουντ και πέντε τάπες), οι Χιτ επικράτησαν άνετα των Ουίζαρντς με 106-83. Εύκολη η επικράτηση των Σανς και των Σέλτικς κόντρα στους Μάτζικ και Κλίπερς, αντίστοιχα.
43
Μεγάλα κέφια είχε ο Σακίλ Ο Νιλ και όταν έχει κέφια ο «Σακ» η ομάδα του δεν χάνει. Έτσι οδήγησε τους Χιτ στη νίκη με 106-83 στο ματς κόντρα στους Ουίζαρντς.
Ο O Nιλ τελείωσε το ματς με 40 πόντους (οι περισσότεροι για φέτος), μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε και πέντε τάπες, στην πέμπτη συνεχή νίκη για την ομάδα του Μαϊάμι. Από την ομάδα της Ουάσινγκτον, που έχασε για μόλις 3η φορά στα τελευταία 12 ματς, ο Τζίλμπαρτ Αρίνας σημείωσε 18 πόντους.
Στο Φοίνιξ, νέα εύκολη επικράτηση για τους Σανς με 121-100 κόντρα στους Μάτζικ του Ορλάντο. Με 18 νίκες και τρεις ήττες πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα της 37χρονης ιστορίας τους.
Για τη νικήτρια ομάδα, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα είχε 19 πόντους, ο Ρίτσαρντσον πέτυχε 26, ο Στούνταμαϊρ 21 και ο Σον Μάριον 19 και 10 ριμπάουντ. Από τους Μάτζικ, πάλεψε ο Γκραντ Χιλ με 23 πόντους και ακολούθησε ο Φράνσις με 18.
Στο Λος Αντζελες, τέλος, νίκη για τους Σέλτικς κόντρα στους Κλίπερς με 134-127, ύστερα από δύο παρατάσεις. Κορυφαίος από τη νικήτρια ομάδα ο Ρίκι Ντέιβις με 34 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ευρωπαϊσμός της ΝΔ τελειώνει εκεί όπου ξεκινούν τα σκάνδαλά της
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει μια «γεύση» από τις backstage στιγμές του Maestro
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης


