
Και ο Ντέμης στην εθνική για το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 23 Δεκεμβρίου
Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα ξαναπιάσει μπάλα, φορώντας και πάλι την φανέλα της εθνικής. Ο Ότο Ρεχάγκελ επέλεξε τον πρώην διεθνή και νυν πρόεδρο της ΑΕΚ για το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πρόκειται να δώσει στις 23 Δεκεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με μικτή ομάδα του ΠΣΑΠ.
26
Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα ξαναπιάσει μπάλα, φορώντας και πάλι την φανέλα της εθνικής. Ο Ότο Ρεχάγκελ επέλεξε τον πρώην διεθνή και νυν πρόεδρο της ΑΕΚ για το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πρόκειται να δώσει στις 23 Δεκεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με μικτή ομάδα του ΠΣΑΠ.
Παράλληλα νέα πρόσωπα είναι αυτά του Βαγγέλη Μάντζιου, του Βαγγέλη Μόρας, και του Παντελή Καπετάνου.
Αναλυτικά, οι διεθνείς που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης είναι οι εξής: Τραϊανός Δέλλας, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Βενετίδης, Αγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης, Αγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Νταμπίζας, Φάνης Κατεργιαννάκης, Ντέμης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Μάντζιος, Παντελής Καπετάνος, Βαγγέλης Μόρας.
Στην αποστολή δεν θα συμπεριληφθούν, για διάφορους λόγους, πέντε ποδοσφαιριστές, στους οποίους είχε απευθύνει πρόσκληση ο κ. Ρεχάγκελ. Πρόκειται για τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Βασίλη Λάκη, Μιχάλη Καψή, Γιάννη Αμανατίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ευρωπαϊσμός της ΝΔ τελειώνει εκεί όπου ξεκινούν τα σκάνδαλά της
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει μια «γεύση» από τις backstage στιγμές του Maestro
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης


