
Για τη δεύτερη νίκη στο Champions League βόλεϊ ο ΠΑΟ την Τρίτη
Με σκοπό να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στο Champions League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη τη βουλγάρικη Λέφσκι (στις 18:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Β ομίλου. Ο Ηρακλής αγωνίζεται την Πέμπτη με την Σοσνόβιεκ.
26
Με σκοπό να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στο Champions League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη τη βουλγάρικη Λέφσκι (στις 18:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Β’ ομίλου.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία ανακτώντας το χαμένο έδαφος από την αναπάντεχη -όπως εξελίχθηκε- ήττα κόντρα στην Χοτβόλεϊ για αυτό και ο Στέλιος Καζάζης συνέστησε στους παίκτες του αυξημένη προσοχή.
«Θεωρώ ότι πρόκειται για παιχνίδι-κλειδί, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα υπόλοιπα παιχνίδια που δώσαμε ή που θα δώσουμε στη συνέχεια» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και στο χρονικό σημείο που διεξάγεται ο αγώνας είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε γέρνοντας υπέρ μας το ‘‘ισοζύγιο’’ αφού για την ώρα μετράμε μια νίκη και μια ήττα. Όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η Λέφσκι είναι ψηλή ομάδα με δύναμη τόσο στο μπλοκ όσο και στα άκρα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε λάθη όπως αυτά που κάναμε με την Aon hotVolleys τα οποία μας στοίχισαν την ήττα».
Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από τη γνωστή απουσία του εγχειρισμένου στον ώμο Βίκτορα Κουρούπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
