
Σε βαριά ατμόσφαιρα οι κηδείες των τεσσάρων πιλότων των F-16
Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, οι κηδείες των τεσσάρων πιλότων των δύο μαχητικών αεροσκαφών F-16, που συνετρίβησαν την περασμένη Πέμπτη στο Πήλιο.
53
Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, οι κηδείες των τεσσάρων πιλότων των δύο μαχητικών αεροσκαφών F-16, που συνετρίβησαν την περασμένη Πέμπτη στο Πήλιο.
Η κηδεία του επισμηναγού, Ιωάννη Κομματά, 37 ετών, έγινε στο Βασιλούδη του Λαγκαδά, παρουσία του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπτεράρχου Γιώργου Αυλωνίτη.
Ακολούθησε η κηδεία του υποσμηναγού, Γιώργου Λυκούδη, 28 ετών, στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς και του υποσμηναγού, Γιώργου Αντωνόπουλου, 28 ετών, στην περιοχή του Βόλου.
Τέλος, κηδεύτηκε ο σμηναγός, Αθανάσιος Σιούτας, 33 ετών, στην Καλαμάτα.
Στο μεταξύ, οι εμπειρογνώμονες της Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της πτώσης των δύο μαχητικών αεροσκαφών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA, Γάζα και Ιράν – Το εντυπωσιακό κλείσιμο των Strokes στο Coachella
- Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυση του – Η ανάρτηση της ΠΑΕ (pic)
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: 50χρονος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γλέντι
- Λιοσίων: Στον εισαγγελέα ο 16χρονος Σουδανός που παρέσυρε την 16χρονη
- Λαζαρίδης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης – «Ο πρωθυπουργός είχε ευθύνη»
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΚΑ’)


