Σε τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών προσανατολίζονται Μπους – Κέρι
Σε αρχική συμφωνία για τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου φέρονται να κατέληξαν οι επικεφαλής των επιτελείων των Τζορτζ Ο.Μπους και Τζον Κέρι κατά πληροφορίες της Washington Post, αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως.
51
Σε αρχική συμφωνία για τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου φέρονται να κατέληξαν οι επικεφαλής των εκλογικών επιτελείων των Τζορτζ Ο.Μπους και Τζον Κέρι κατά πληροφορίες της Washington Post, αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως.
Οι σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου φαίνεται πως αποδέχθηκαν τις προτάσεις αρμόδιας επιτροπής να γίνουν τρεις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων, αν και ήθελαν να τις περιορίσουν σε δύο και να υπάρξει μία ακόμη τηλεοπτική αντιπαράθεση των αντιπροέδρων.
Εκπρόσωποι της εκστρατείας του Τζορτζ.Ο.Μπους δεν επιβεβαίωσαν, πάντως, τη σύναψη της συμφωνίας. «Δεν έχουμε φθάσει σε καμία συμφωνία. Όταν υπάρξει συμφωνία, θα το ανακοινώσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος Ριντ Ντίκενς.
Το δημοσίευμα της Washington Post αναφέρει ότι η συμφωνία δεν θα ανακοινωθεί πριν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλες τις λεπτομέρειες. Η πρώτη κοινή συνέντευξη προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη για τις 8 Οκτωβρίου και η τρίτη για τις 13 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
