
Αίτημα δικαστικής συνδρομής για την υπόθεση Balco θα υποβάλει στις ΗΠΑ η Ελλάδα
Τον φάκελο της εταιρείας Balco πρόκειται να ζητήσουν από την αμερικανική δικαιοσύνη οι Έλληνες εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση ντόπινγκ, προκειμένου να διαπιστώσουν τυχόν εμπλοκή Έλληνα προπονητή στην υπόθεση.
88
Τον φάκελο της εταιρείας Balco πρόκειται να ζητήσουν από την αμερικανική δικαιοσύνη οι Έλληνες εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση ντόπινγκ, προκειμένου να διαπιστώσουν τυχόν εμπλοκή Έλληνα προπονητή στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Σπύρος Μουζακίτης και Αθηνά Θεοδωροπούλου που διενεργούν την έρευνα για τα αναβολικά θα υποβάλουν αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ, ώστε να τους διαβιβαστεί ο φάκελος της αμερικανικής εταιρείας Balco.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα προωθήσει το σχετικό αίτημα στις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να φτάσουν στην Ελλάδα όλα τα στοιχεία από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμερική και να ερευνηθεί τυχόν εμπλοκή Έλληνα προπονητή στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση Balco θα καταθέσει την προσεχή Δευτέρα στις εισαγγελικές αρχές ο Χρήστος Τζέκος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρεία, υποστηρίζοντας που διαθέτει τα παραστατικά που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
- Μάλτα: H χώρα της Ευρώπης που η βενζίνη είναι πάντα φθηνή – Δεν οφείλεται σε κάποιο «μαγικό»



