
Όλα έγιναν κατά το γράμμα του νόμου, κατέθεσε στον εισαγγελέα ο γιατρός της ΔΟΕ
Ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρου Μουζακίτη κατέθετε επί έξι περίπου ώρες ο γιατρός Δημήτρης Βαλασιάδης, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των Κεντέρη, Θάνου και Τζέκου. «Όλα έγιναν κατά το γράμμα του νόμου» δήλωσε.
38
Ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρου Μουζακίτη κατέθετε επί έξι περίπου ώρες ο γιατρός Δημήτρης Βαλασιάδης, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των Κεντέρη, Θάνου και Τζέκου. «Όλα έγιναν κατά το γράμμα του νόμου, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους είτε όχι» δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας.
Ο κ. Βαλασιάδης φέρεται να ήταν αυτός που αναζήτησε το απόγευμα της 12ης Αυγούστου εκ μέρους της ΔΟΕ τους δύο αθλητές, προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο αντιντόπινγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
- Μάλτα: H χώρα της Ευρώπης που η βενζίνη είναι πάντα φθηνή – Δεν οφείλεται σε κάποιο «μαγικό»



