
Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη στη Γερμανία για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από τις γερμανικές αρχές ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μεταφοράς φορτίου 5,5 τόνων κοκαΐνης με το πλοίο «AFRICA 1», επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, 40 ετών, γνωστός με το ψευδώνυμο «χονδρός».
38
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από τις γερμανικές αρχές ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μεταφοράς φορτίου 5,5 τόνων κοκαΐνης, που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο πλοίο «AFRICA 1» στην Ισπανία, επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, 40 ετών, γνωστός με το ψευδώνυμο «χονδρός».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αγγελόπουλος συνελήφθη από άνδρες της τοπικής αστυνομίας βάσει του διεθνούς εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του, μετά από έφοδο σε ξενοδοχείο, όπου κοιμόταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα, κοντά στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης.
Για τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές και ήδη άρχισαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.
Η κοκαΐνη εντοπίστηκε στα μέσα Ιουλίου, στο αλιευτικό πλοίο AFRICA I, ελληνικών συμφερόντων με σημαία Μπελίζ από τους Ισπανούς τελωνιακούς, έπειτα από σήμα των ελληνικών Αρχών, και με τη συνεργασία της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DEA, περίπου 100 μίλια από τις ακτές της Ισπανίας. Οι Ισπανοί συνέλαβαν το πλήρωμα του πλοίου που αποτελείτο από πέντε Έλληνες και έναν Ιταλό. Αμέσως μετά έγιναν προσαγωγές και τρεις συλλήψεις και στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΜΚΟ: Αλματώδης αύξηση των εσωτερικών εκτοπισμών εξαιτίας ένοπλων συρράξεων
- Διδυμότειχο: Ερωτήματα προκαλεί το δέντρο στην κορυφή της αποκαταστημένης ξύλινης στέγης του Τεμένους Βαγιαζήτ
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση