
Για λάθη στο χειρισμό της υπόθεσης Κεντέρη-Θάνου κάνει λόγο ο γ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ
Για «λάθη και παραλείψεις» στο χειρισμό της υπόθεσης Κεντέρη-Θάνου έκανε λόγο βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο όπου έδωσε επτάωρη κατάθεση ο κ. Γιάννης Σταματόπουλος, γ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και υπαρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής.
71
Για «λάθη και παραλείψεις» στο χειρισμό της υπόθεσης των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου έκανε λόγο βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο όπου έδωσε επτάωρη κατάθεση ο κ. Γιάννης Σταματόπουλος, γ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και υπαρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής.
Ο κ. Σταματόπουλος, επικαλούμενος το απόρρητο της ανάκρισης, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τη δήλωσή του και συμπλήρωσε ότι οι Κεντέρης και Θάνου είναι μεγάλοι αθλητές «που δεν πρέπει να αμαυρωθεί η φήμη τους».
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Μουζακίτη κατέθεσε την Παρασκευή σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου ο γ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και υπαρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής, Γιάννης Σταματόπουλος.
Η κατάθεση πάντως του κ. Σταματόπουλου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Μουζακίτη την Παρασκευή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από τις εισαγγελικές πηγές, καθώς ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι το απόγευμα της 12ης Αυγούστου είχε επικοινωνία με τον Χρήστο Τζέκο για τον επικείμενο έλεγχο ντόπνγκ των δύο αθλητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια