Η Pirelli θέλει να επαναφέρει την Peugeot στην κορυφή
Απόλυτα ευχαριστημένη είναι οι ιθύνοντες της Pirelli με το γεγονός ότι πέρα από τη Subaru, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προμηθεύουν με τα ελαστικά τους και την ομάδα της Peugeot.
Απόλυτα ευχαριστημένη είναι οι ιθύνοντες της Pirelli με το γεγονός ότι πέρα από τη Subaru, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προμηθεύουν με τα ελαστικά τους και την ομάδα της Peugeot.
Η ιταλική εταιρεία θεωρεί, ότι η συνεργασία της με δύο κορυφαίες ομάδες θα τις αποφέρει περισσότερες νίκες σε Ράλι το 2005 και ίσως ακόμα έναν τίτλο.
Υπενθυμίζουμε, ότι, μετά την αλλαγή της Ford στα ελαστικά της Michelin, στο τέλος του πρωταθλήματος του 2002, η Subaru είναι η μόνη ομάδα που προμηθεύετε τα ελαστικά της από την Pirelli.
«Στόχος μας είναι να κερδίζουμε Ράλι και Παγκόσμιους τίτλους. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς, η συνεργασία με μια νέα ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε αρκετούς αγώνες τη φετινή χρονιά, αλλά είναι πάντα καλύτερο να συνεργάζεσαι με περισσότερες ομάδες» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Pirelli, Paul Hembery.
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια στην Αυστρία
- Νέες έρευνες με σκυλιά στο κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
- Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων ΜΚΟ στη Γάζα
- Ιράν: Ολόκληρη η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για πιθανό χτύπημα των ΗΠΑ – Το USS Gerald R. Ford στο Ισραήλ
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
